BABAGAN AWAKE DHEWE

Guangdong AiPower New Energy Technology Co., Ltd. muncul minangka pasukan dominan ing sektor pangisi daya kendaraan listrik (EV) lan mimpin ing pangisi daya baterei lithium.Perjalanan kita diwiwiti ing 2015 kanthi modal kadhaptar sing cukup gedhe $14.5 yuta USD;AiPower minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan, lan layanan kanthi lancar.Kita bangga banget kanggo ngluwihi layanan kanggo pelanggan ing saindenging jagad liwat kapabilitas OEM / ODM lan nawakake macem-macem produk, kalebu stasiun pangisi daya DC, pangisi daya AC EV, baterei lithium, pangisi daya baterei lithium, pangisi daya baterei AGV.

Ing AiPower, prasetya kita sing ora owah kanggo nemtokake maneh tolok ukur industri, terus-terusan ngupayakake puncak keunggulan produk, lan menehi pengalaman luar biasa marang para pelanggan katon liwat portofolio sing luar biasa sing duwe 75 paten lan dedikasi sing mantep kanggo inovasi.Kanggo mujudake aspirasi kasebut, kita ngoperasikake fasilitas 20.000 meter persegi ing Dongguan, kanthi bangga disertifikasi kanthi sertifikat ISO9001, ISO45001, ISO14001, lan IATF16949.Dikuwasani dening kemampuan R&D lan manufaktur sing kuat, AiPower nggawe kolaborasi sing ora tegang karo merek terkenal global kayata BYD, HELI, SANY, XCMG, GAC MITSUBISHI, LIUGONG, LONKING, lan liya-liyane.

Ndeleng Liyane

Lini Produk

index_main_imgs

APLIKASI

Kendaraan sing dipandu kanthi otomatis
Kendaraan sing dipandu kanthi otomatis
Sinau luwih lengkap
Platform Kerja Udara Listrik
Platform Kerja Udara Listrik
Sinau luwih lengkap
Kendaraan Sanitasi Listrik
Kendaraan Sanitasi Listrik
Sinau luwih lengkap
Mobil Listrik
Mobil Listrik
Sinau luwih lengkap
Forklift Listrik Kab
Forklift Listrik Kab
Sinau luwih lengkap
industri-gambar

Mitra Bisnis

mitra koperasi (7)
mitra koperasi (6)
xcmg
mitra koperasi (1)
mitra koperasi (5)
mitra koperasi (4)
mitra koperasi (3)
mitra koperasi (2)
PAWARTA

WARTA TERBARU

15

Nopember 2023

10

Nopember 2023

08

Nopember 2023

01

Nopember 2023

01

Nopember 2023

Iran Nindakake Kebijakan Energi Anyar: Ningkatake Pasar Kendaraan Listrik kanthi Infrastruktur Ngisi Daya Lanjut

Ing upaya kanggo nguatake posisi ing sektor energi anyar, Iran wis mbukak rencana lengkap kanggo ngembangake pasar kendaraan listrik (EV) bebarengan karo instalasi stasiun pangisi daya maju.Inisiatif ambisius iki minangka bagean saka poli energi anyar Iran ...

Ndeleng Liyane
Iran Nindakake Kebijakan Energi Anyar: Ningkatake Pasar Kendaraan Listrik kanthi Infrastruktur Ngisi Daya Lanjut
Dalan inovatif kanggo daya logistik mbesuk - tumpukan pangisi daya Aipower lan peralatan pangisi daya cerdas baterei lithium diumumake kanthi apik (CeMAT ASIA 2023)

09 Nov 23 Tanggal 24 Oktober, Pameran Teknologi Logistik Internasional lan Sistem Transportasi Internasional Asia (CeMATASIA2023) dibukak kanthi bukaan ing Shanghai New International Expo Center.Aipower New Energy wis dadi panyedhiya layanan utama ing nyedhiyakake pemahaman ...

Ndeleng Liyane
Dalan inovatif kanggo daya logistik mbesuk - tumpukan pangisi daya Aipower lan peralatan pangisi daya cerdas baterei lithium diumumake kanthi apik (CeMAT ASIA 2023)
Infrastruktur Ngisi Daya Jepang Ora Cekap: Rata-rata 4,000 Wong Duwe Siji Tumpukan Pangisian Daya

NOV.17.2023 Miturut lapuran, akeh kendaraan listrik sing muncul ing Pameran Mobilitas Jepang sing dianakake minggu iki, nanging Jepang uga ngalami kekurangan fasilitas pangisian daya.Miturut data saka Enechange Ltd., Jepang duwe rata-rata mung siji stasiun pangisian daya kanggo saben 4.000 wong ...

Ndeleng Liyane
Infrastruktur Ngisi Daya Jepang Ora Cekap: Rata-rata 4,000 Wong Duwe Siji Tumpukan Pangisian Daya
Outlook Pasar Stasiun Pengisian Eropa

31 Oktober 2023 Kanthi tambah pentinge masalah lingkungan lan mbentuk maneh industri otomotif global, negara-negara ing saindenging jagad ngenalake langkah-langkah kanggo nguatake dhukungan kebijakan kanggo kendaraan energi anyar.Eropa, minangka pasar paling gedhe nomer loro kanggo kendaraan energi anyar sawise ...

Ndeleng Liyane
Outlook Pasar Stasiun Pengisian Eropa
Cara Milih Baterei LiFePO4 sing Tengen kanggo Forklift Listrik

30 Oktober 2023 Nalika milih baterei LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate) sing pas kanggo forklift listrik, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang.Iki kalebu: Tegangan: Nemtokake voltase sing dibutuhake kanggo forklift listrik.Biasane, forklift beroperasi ing sistem 24V, 36V, utawa 48V....

Ndeleng Liyane
Cara Milih Baterei LiFePO4 sing Tengen kanggo Forklift Listrik