ulu talafou

tala fou

Faʻateleina le Faʻaaogaina o EV: Le Malo Tele o le Malo o Amerika e Faʻaitiitia ai le popolevale.

avcdsv (1)

A o agai i luma le Iunaite Setete i lana sailiga e eletise felauaiga ma tetee atu i suiga o le tau, ua faʻaalia e le pulega a Biden se taumafaiga suatia e faʻatatau i le foia o se faʻalavelave tele i le faʻalauteleina o taavale eletise (EV) vaetamaina: popolega lautele.

Faatasi ai ma le $623 miliona tupe faʻaalu i tupe faʻatauvaʻa, ua fuafua le White House e faʻalautele le faʻaogaina o atinaʻe a le atunuʻu e ala i le faʻaopoopoina o le 7,500 uafu fou, faʻamuamua i nuʻu i tua ma le maualalo i le maualalo o tupe maua e tau le maua ai le eletise.E le gata i lea, o le a tu'uina atu tupe mo nofoaga e fa'asusu ai le hydrogen, e fa'atatau i mana'oga o ta'avale ma ta'avale.

avcdsv (2)

O lenei taumafaiga mata'utia e ogatusa ma le sini a Peresitene Biden e o'o atu i le 500,000 chargers i le atunu'u atoa, o se la'asaga taua i le fa'aitiitia o le kasa oona mai le vaega o femalagaiga, lea e tusa ma le 30% o fa'amuaga a le US.

Ae maise, o le afa o le faʻatupega o le a lagolagoina galuega faʻalapotopotoga, faʻatatau i nofoaga e pei o aʻoga, paka, ma fale ofisa, ina ia mautinoa le avanoa tutusa i le faʻatupeina o atinaʻe.E le gata i lea, o le a tuʻuina atu le faʻamamafa i nofoaga i le taulaga, lea o le faʻapipiʻiina o uta e mafai ona maua ai le tele o faʻamanuiaga, e aofia ai le faʻaleleia atili o le ea ma le soifua maloloina lautele.

avcdsv (3)

O tupe o lo'o totoe o le a tu'ufa'atasia mo le fa'atupuina o feso'ota'iga mafiafia o uta i luga o alatele a Amerika, fa'afaigofie femalagaaiga mamao mo ta'avale EV ma fa'amalosia le fa'atuatuaina o le fe'avea'i eletise.

E ui o loʻo faʻamoemoeina le tuʻuina atu o tupe, o le manuia o lenei taumafaiga e faʻalagolago i le faʻatoʻilaloina o faʻalavelave faʻapitoa, e pei o le faʻatautaia o tulafono faʻalotoifale ma faʻaitiitia le tuai o vaega.Ae ui i lea, faatasi ai ma setete ua uma ona malepe i luga o nofoaga fou, o le malosi agai i se laufanua lanu meamata i Amerika e le mafai ona faafitia.

O le mea moni, o le fa'aagaga fa'aagaga a le pulega o lo'o fa'ailoa mai ai se taimi taua i le suiga i felauaiga fa'aeletise, e fa'ailoa mai ai se lumana'i e avea ai le popolevale o se fa'amanatuga o mea ua tuana'i, ma fa'avavevave le fa'aaogaina o le EV i le atunu'u atoa.


Taimi meli: Apr-13-2024